Podcast over mijn persoonlijke ervaringen, inzichten en lessen met Human Design

In deze podcast neem ik je op mijn eigen wijze mee in hoe ik Human Design ervaar en hoe ik door mijn eigen bril kijk naar Human Design.

Ik heb het 3/5 profiel, wat o.a. betekent dat ik mag leren door vallen en op te staan en ik mijn lessen met anderen mag delen zodat anderen er ook van kunnen leren. Dat is de insteek van deze podcast.

In mijn keelcentrum heb ik poort 16 (vaardigheden) gedefinieerd; het past bij mij om te delen vanuit mijn experimenten en identificaties. Hier bevind zich mijn enthousiasme om op voorhand mijn geleerde lessen te delen.

Ook heb ik in mijn keelcentrum poort 31 (leiderschap) gedefinieerd. Hiermee mag ik mensen de goede richting op begeleiden. Maar ook door mezelf uit te spreken over hoe ik leiderschap pak in mijn leven. Dat is wat ik doe in mijn podcast.

Ik interpreteer (net zoals iedereen die werkt met Human Design) informatie op mijn eigen wijze. Wat ik vertel is geen pure Human Design source informatie. De informatie is beinvloed door mijn eigen ervaring. Ik leef wat Ra Uru Hu zegt: “Don’t believe me. You experiment and find out for yourself.” 

Het kan gebeuren dat soms iets incorrect overkomt. Door mijn 5-lijn kan het zijn dat jij misschien wel denkt dat ik alles perfect weet. Dat is niet zo. Ik weet soms ook iets niet of ik haal soms dingen door elkaar (zoals de woorden poorten en kanalen). Bemerk jouw eigen oordeel tijdens het luisteren van mijn podcast want de kans is groot dat het een projectie van jezelf is.