Waar vind je jouw persoonlijke blauwdruk?

De sleutel tot het ontrafelen van jouw Human Design begint met het vinden van je persoonlijke blauwdruk, ook wel bekend als de Bodygraph of Chart. Gelukkig is deze ontdekkingsreis slechts een paar klikken verwijderd.

Online calculators:

Talloze websites bieden gratis Human Design-berekeningen aan. Voer eenvoudig je geboortedatum, -tijd en -plaats in, en ontdek jouw unieke configuratie. Bij Jovian Archive moet je goed opletten dat je niet het boxje van de tijdzone aanvinkt.

Aanbevolen Human Design calculators:

Genetic Matrix

Jovian Archive

MyHumanDesign

My Bodygraph

Tip: er zijn ook heel veel apps (Android & iOS) waar je je blauwdruk op kunt vragen. Zo heb je je bodygraph altijd bij de hand. Ik maak zelf graag gebruik van de Human Design App (ontwikkeld door: Healing Shore LLC, blauwe wolken achtergrond).

Wat heb je nodig?

Om je Human Design blauwdruk te berekenen, heb je slechts drie eenvoudige stukjes informatie nodig:

Geboortedatum:

Zorg ervoor dat je de exacte datum van je geboorte kent.

Geboortetijd:

Idealiter de exacte tijd van je geboorte, omdat zelfs kleine verschillen in minuten jouw blauwdruk kunnen beïnvloeden.

Geboorteplaats:

Weet waar je ter wereld kwam, want dit beïnvloedt de positionering van planeten en energieën in je blauwdruk.

Verschillende blauwdrukken

Human Design blauwdrukken, oftewel bodygraphs, kun je door de verschillende calculators in verschillende variaties tegenkomen. De variaties zijn enkel zichtbaar in de kleuren en vormen van de centra. Het is belangrijk om te weten dat deze verschillen inhoudelijk totaal niet relevant zijn. De gekozen vormen van de centra (driehoekjes, rondjes, vierkantjes) en de kleuren van deze centra hebben geen betekenis. Wat wèl betekenis heeft, is of een centrum ingekleurd is of wit. Dit kun je in elke bodygraph zien. In onderstaande voorbeelden zie je mijn bodygraph opgevraagd bij de 4 verschillende websites.

genetic matrix

Genetic Matrix

Jovian Archive

Jovian Archive

my human design

My Human Design

mybodygraph

My Bodygraph

Wat als ik mijn geboortegegevens niet meteen kan achterhalen?

Als je deze gegevens niet paraat hebt, check het dan bij je ouders, in je babyboek of op je geboortegeltje. Heb je daar ook geen toegang tot? Dan kun je bij de gemeente je geboorte akte opvragen. Dit kost tussen de €10-€15. Heb je dit ook niet tot je beschikking omdat je bijvoorbeeld geadopteerd bent? Dan kan een speciaal opgeleide astroloog je geboortetijd achterhalen door bijv. te pendelen.

Wat als ik te vroeg geboren ben?

Jouw energetische blauwdruk van je design wordt gevormd op het moment van je geboorte, ongeacht of deze plaatsvindt via een natuurlijke bevalling of een keizersnede. Het verlaten van de baarmoeder als baby markeert jouw specifieke moment waarop je de energetische imprint ontvangt, welke vervolgens inzichtelijk wordt gemaakt door jouw Human Design-chart. Het is dus enorm belangrijk om het daadwerkelijke geboortemoment te gebruiken, ongeacht het oorspronkelijke “geplande” geboortetijdstip.

Waarom Human Design?

Waarom zou je de moeite nemen om je Human Design blauwdruk te ontdekken? Omdat het de sleutel is tot zelfontdekking en groei. Het vertelt je niet alleen wie je bent, maar ook hoe je het beste kunt samenwerken met anderen, beslissingen kunt nemen die in lijn zijn met je natuurlijke energie, en hoe je jouw unieke gaven kunt gebruiken om een vervullend leven te leiden.

En dat gun ik je van harte!

Volg je me al op Instagram?