Human Design poort vriendschap

Poort 37: Vriendschap

Tijd met familie en saamhorigheid is alles voor mensen met poort 37. Of het nu echte familieleden zijn of vrienden die voelen als familie, jij bent degene die iedereen bij elkaar houdt. Je bent het gelukkigst aan de eettafel, omringd door je geliefden. Die vorm van saamhorigheid ligt aan de basis van verbinding en hechtheid, maar is tegenwoordig een ondergewaardeerd talent. Het gekke is: we zijn nog nooit zo op onszelf geweest als nu, en toch verlangen we het meest naar een gemeenschapsgevoel. Je hebt dus een heel, heel waardevol talent, en je zult zien dat het de komende jaren nog veel waardevoller wordt.

Op een dieper niveau

Jij bent op aarde om te laten zien wat ware saamhorigheid is. Een saamhorigheid die niet gebaseerd is op wie hoger is en wie lager, of wie cool is en wie niet, maar op warmte en openheid voor iedereen. Aan iedereen met poort 37: dit is je moment! De maatschappij is tegenwoordig enorm verdeeld, en jij bent hier om de boel weer aan elkaar te lijmen vanuit een inclusief bewustzijn. Leef het, adem het en geef in je eigen leven het goede voorbeeld. Je kunt dit talent toepassen op een filmset, op een feestje, op kantoor, en het maakt niet uit of je een partyplanner bent, een personal assistent, of dat je je eigen yogastudio hebt. Zolang mensen samenbrengen een aspect is van wat je doet, doe je het goed.

Zo benut je dit talent optimaal

We zijn geconditioneerd om mensen te beoordelen bij de eerste ontmoeting en om ze óf boven, óf onder onszelf te plaatsen: sterker, zwakker, machtiger, minder machtig. Maar dat is een polariserend bewustzijn, en dat blokkeert jouw inclusiviteit. Pas als er geen sprake meer is van hiërarchie, ontstaat er ruimte voor onvoorwaardelijke liefde, en dat is jouw talent. Begin bij jezelf en hoe je naar het leven kijkt: boven en onder wie plaats jij jezelf? Wees ook inclusief naar jezelf

Hoe liefdevoller en opener je bent tegenover jezelf, dus hoe groter de saamhorigheid is tussen alle delen van jezelf, hoe meer anderen ook zullen zien dat jij dit talent hebt.

Dit blokkeert je talent

Breng mensen samen vanuit enthousiasme en gulheid – omdat je deelt vanuit je hart, niet omdat je je verantwoordelijk voelt voor het geluk van anderen. De waarde van wat je geeft hangt niet af van hoe goed het ontvangen wordt. Sommige mensen vinden community niet zo belangrijk als jij, maar dat betekent niet dat ze het verkeerd hebben of dat jij het verkeerd hebt. Ze zitten gewoon op een ander pad dan jij en hebben andere prioriteiten. Doe het dus voor de mensen die er ook echt blij van worden, want dan vermenigvuldigt je talent zich enorm (en haal je er zelf ook de meeste voldoening uit).

Frouke op een kleedje met Human Design boeken en journal

Wil je meer ontdekken over Human Design en dieper inzicht krijgen in jouw unieke blauwdruk? Hoewel er veel te lezen valt over dit fascinerende systeem, wil ik benadrukken dat Human Design een diepgaand en persoonlijk onderwerp is. Een persoonlijk gesprek stelt ons in staat om de informatie op een betekenisvolle manier te integreren en je eigen bodygraph te verduidelijken. Neem gerust contact met mij op voor een persoonlijk consult, waar we samen jouw pad naar zelfontdekking kunnen verkennen.

Volg je me al op Instagram?