Human Design poort diepgang

Poort 48: Diepgang

De poort van Diepgang, gelegen in het miltcentrum, staat voor meesterschap, mentorschap, voorbereiding en diepte. De angst van deze poort is een angst voor ontoereikendheid, een gevoel van niet goed genoeg zijn. Mensen met deze poort hebben de neiging zich te laten verlammen door deze angst, waardoor ze terughoudend kunnen zijn om iets nieuws te proberen of uit hun comfortzone te komen. De les hier is om jezelf te vertrouwen en te geloven dat je zal weten wat je moet weten op het moment dat je het nodig hebt.

Een bron van wijsheid

Prioriteit geven aan emotionele ontwikkeling: Innerlijk werk en in contact staan met gevoelens en intuïtie zijn essentieel om je levensdoel te bereiken. Dit diepe emotionele begrip fungeert als een geheim wapen, waarbij gevoelens dienen als aanwijzingen over hoe je situaties kunt verbeteren.

Angsten onder ogen zien: Comfortabel zijn met het verkennen van je angsten onthult meer van je innerlijke magie en wijsheid. Diep gaan in je eigen psyche kan een diepgaande voldoening brengen en je helpen je eigen intelligentie op een dieper niveau te begrijpen.

Wat blokkeert dit talent

De overtuiging dat je onbekwaam bent: Mensen met poort 48 kunnen zichzelf zien als onbekwaam vanwege hun diepgaande innerlijke landschap. Ze zien de gaten en gebreken helderder dan anderen, maar erkennen niet altijd hun eigen capaciteiten en bekwaamheden. Het is belangrijk om te erkennen dat de antwoorden altijd op het juiste moment zijn gekomen en vertrouwen te hebben dat dit altijd zal gebeuren.

Essentie van de poort

Poort 48, de poort van Diepgang, vertegenwoordigt het vermogen om diep te duiken in onderwerpen en situaties. Mensen met deze poort hebben een diepgaand innerlijk leven en een intuïtief begrip van de complexiteit van het leven. Ze kunnen als een bron van wijsheid fungeren voor anderen door hun diepgaande inzichten te delen en anderen te begeleiden op hun eigen reis van zelfontdekking.

Frouke op een kleedje met Human Design boeken en journal

Wil je meer ontdekken over Human Design en dieper inzicht krijgen in jouw unieke blauwdruk? Hoewel er veel te lezen valt over dit fascinerende systeem, wil ik benadrukken dat Human Design een diepgaand en persoonlijk onderwerp is. Een persoonlijk gesprek stelt ons in staat om de informatie op een betekenisvolle manier te integreren en je eigen bodygraph te verduidelijken. Neem gerust contact met mij op voor een persoonlijk consult, waar we samen jouw pad naar zelfontdekking kunnen verkennen.

Volg je me al op Instagram?